Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έγιναν στην Πελοπόννησο, Εύβοια και Αττική το 2007, κατέθεσα ολοκληρωμένη πρόταση και ειδικό σχέδιο Ξενοκράτης για το Δήμο Κισάμου.
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ν.11/01-10-2007 δέχτηκε το σχέδιο και με το Δημοτικό Συμβούλιο Ν.12/05-11-2007 συστάθηκε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο και εξουσιοδοτήθηκε η Δήμαρχος Κισάμου για την οργάνωση και στελέχωση γραφείου πολιτικής προστασίας.
Καμία απόφαση από τις παραπάνω δεν έχει εκτελεστεί. Αντιθέτως με πρόταση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.2/20-01-2009 της Δημοτικής Αρχής μετέφερε χρήματα από αντιπλημμυρικά έργα της Κισάμου 220.000 ευρώ σε έργα για κατασκευή γεφυρών με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η πόλη της Κισάμου από πλημμύρες.
Από την επιστολή Κουνελάκη στους Νέους Ορίζοντες!
Αλήθεια οι γέφυρες κατασκευάστηκαν και ποιες είναι; Φυσικά πρέπει να μάθουμε και ποιοι ψήφισαν αυτήν την απόφαση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: