Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΩΛΗΜΑ

Οψές αργά το βράδυ, είδα το ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους του νέου Καλλικρατικού δήμου Πλατανιά στην ντόπια τηλεόραση! Ήταν όλοι τους εκεί και καθένας ξεχωριστά καθαρά και σταράτα, είπε τις απόψεις αλλά και τι σκέφτεται για τον δήμο του!
- Μετά καθόμαστε στα καφενεία εμείς και σχολιάζουμε, γιατί δεν πάμε μπροστά και γιατί ο τόπος μένει σε αυτήν την τελματώδη κατάσταση! Εύγε μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: