Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΚ

Επειδή η λογοκρισία βρίσκεται σε κάθε έκφανση της ζωής μας! Επειδή οι άνθρωποι σήμερα δυστυχώς δεν έχουν μάθει να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και μετά την ελευθερία του τύπου! Επειδή ο τόπος αυτός θα πάει μπροστά μόνο όταν σταματήσουμε εμείς να διαχωρίζουμε τους γύρω μας σε «δικούς»μου και «δικούς»του (ο καθένας μας το κάνει και το ξέρετε)! Επειδή η ευθύτητα, η ηθική συμπεριφορά και η αξιοπρέπεια έχουν ξεχαστεί σαν αξίες… Θα περάσουμε τις τελευταίες προεκλογικές μέρες από το blog, μια και το Διαδίκτυο, (παρότι η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. προσπαθεί να το ελέγξει) παραμένει ένας φάρος ελευθεροτυπίας κόντρα σε όσους επιχειρούν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση! 
Αυτά και άλλα πολλά γράφει η φίλη μαύρη γάτα στην σελίδα της, εγώ θα συμπληρώσω ότι όλοι αυτοί που θέλουν να κατέβουν για να εκτεθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να έχουν και γερό στομάχι. Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να δεχτούν την κριτική, καλόπιστη, κακόπιστη και αν στα υπονοούμενα των σχολίων βλέπουν τον εαυτό τους έ τότε μάλλον .. έχουν πρόβλημα!! Εξάλλου η ειρωνεία είναι πολύ κολλητική αρρώστια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: