Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΡΟΛΕΣ & ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ

Mετά το "Ξερόλες" πήγαμε ολοταχώς στους "διακονιάρηδες".....τελικά αυτές οι εκλογές είναι των τεράστιων αντιθέσεων....Τα συνθήματα πρωτοποριακά και των άκρων!!! Φυσικά κανείς δεν εννοεί ... κανένα, απλά τα λέμε, ως και την επομένη των εκλογών!!!
- Νέα δύναμη με όραμα! - Σηκώνουμε τα μανίκια!- Ένα όραμα, μια πορεία! - Συμμετοχή, διάλογος, συναίνεση!- Νέα αντίληψη, νέοι ορίζοντες! - Ποιότητα και συνέπεια!- Εξωστρέφεια!- Πρόοδος!- Αναγέννηση!- Αλλαγή!- Μπορούμε!- Ελπίδα!- Προοπτική!- Εμείς ξέρουμε!- Έχουμε εμπειρία! -Η Κίσαμος μας ενώνει!- Διεκδικούμε μαζί!- Πρόοδος, Ανάπτυξη, Απασχόληση!- ΕλπίΖΩ! -ΑΛΛΑζει!- Πάμε μπροστά!- Φάρμακο στην κρίση!- Με θέληση και γνώση!- Με λογισμό και μ' όνειρο!- Εμείς ξέρουμε!- Εμείς μπορούμε!!-Νοικοκύρηδες!-
Πάρτε λοιπόν όποιο θέλετε και κάνετε το σλόγκαν...ουδείς θα σας πει γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: