Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η γιγαντιαία επιχείρηση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με τα mega yachts που ενώ είναι δηλωμένα ως επαγγελματικά στην πραγματικότητα ανήκουν σε διάσημους Έλληνες επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες.
Μάλιστα την πύλη του ΣΔΟΕ στην οδό Πειραιώς διάβηκαν προ ημερών ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά  Παναγιώτης Φασούλας.
Ο λόγος ήταν ότι οι άνδρες του ΣΔΟΕ είχαν διαπιστώσει ότι οι δυο άνδρες έχουν στην κατοχή τους από ένα σκουός άνω των 12 μέτρων τα οποία όμως είχαν δηλωθεί ως επαγγελματικά. Η συζήτηση με τους άνδρες του σώματος ήταν απόλυτα φιλική και οι κ.κ. Κούγιας και Φασούλας αποφάσισαν να πληρώσουν φόρους και δασμούς και να εγγραφούν στο όνομα τους.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: