Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑ 4η

Οι καταλήψεις των σχολείων στις αρχές του χειμώνα κάθε έτους έχουν αποκτήσει ένα χαρακτήρα εθιμικής εκδήλωσης, που τελικά δεν οδηγεί στη λήψη κανενός ουσιαστικού μέτρου για την παιδεία, καθώς τα αιτήματα είναι συνήθως χωρίς ουσιαστική στόχευση.
Από την άλλη πλευρά, οι εισαγγελικές παρεμβάσεις έχουν δείξει έως τώρα ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο την περαιτέρω αναστάτωση της σχολικής ζωής και την ταλαιπωρία ορισμένων μαθητών για πολλούς μήνες, έως ότου τελικά αθωωθούν από το δικαστήριο". 

Το σύνθημα είναι απλό: Πέρυσι κάναμε 8 μέρες κατάληψη φέτος πάμε για 9!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: