Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

"Θέμα σκοπιμότητας, από την πλευρά της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και νομιμότητας της ακολουθούμενης διαδικασίας θέτουν οι δήμαρχοι Βουκολιών και Καντάνου, Νίκος Μπομπολάκης και Ευτύχης Δασκαλάκης, μετά την επιλογή της Διεύθυνσης ΠΕΧΩ να αποστείλει στους δύο Δήμους, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου 'Αιολικό - αντλητικό - υδροηλεκτρικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εγκατεστημένης ισχύος 5,1 MW αιολικά και 5 MW υδροηλεκτρικό - αντλητικό στη θέση «Στρογγυλή Κορυφή Ν. Χανίων»' της εταιρείας 'Αιολική Μουσούρων Α.Ε.'". Η συνέχεια εδώ!
Μετά τον Κ. Κουκουράκη σειρά πήραν οι δήμαρχοι Κανδάνου και Βουκολιών καλά τι γίνεται βρε παιδιά με τον περιφερειάρχη;  Πολλές σκοπιμότητες τελευταία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: