Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

"Γυμναστής Δημοτικού Σχολείου, την περασμένη Τετάρτη στα Χανιά, έβαλε παιδιά της Γ’ Δημοτικού, να κρεμαστούν από κλαδί δέντρου, την ώρα της γυμναστικής για εξάσκηση, χωρίς να τοποθετήσει στο τσιμέντο αθλητικό στρώμα. Το αποτέλεσμα ήταν να γλιστρήσει μία μαθήτρια και να τραυματιστεί ραγίζονταν τον αστράγαλο του ποδιού. Ανάλογη ήταν η συμπεριφορά του γυμναστή του σχολείου σε επικοινωνία που είχε με την καταγγέλλουσα-μητέρα, επικαλούμενος ότι το μικρό παιδί είχε τραυματιστεί 20 μέρες πριν από το περιστατικό και δεν το είχε πει."
-Εντάξει φταίει ο γυμναστή ήταν μια αβλεψία του, που δεν έπρεπε να γίνει!! 
Όμως .. δεν βλέπουμε τα παχύσαρκα μας, τι κώλους και μέσες έχουν! Δεν βλέπουμε πόσο αγύμναστα, απροπόνητα, παχύσαρκα, μαμμόθρεφτα και όλα τα γνωστά του 21ου αιώνα κατάντησαν;
Άν δεν σας κάνει ο γυμναστής να τον φέρετε στην Κίσαμο, που δεν έχει κανένα σχολείο και μάλιστα έχουμε κόψει και τα δέντρα απο τα σχολεία, έτσι δεν μπορεί κανένας να "κρεμαστεί" ....ούτε από μόνος του..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: