Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ

Διαβάζω στο διαδίκτυο:
"Σε ότι αφορά στην εταιρία «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.» τον Ιανουάριο αναμένονται ανακοινώσεις από τα αρμόδια υπουργεία. Σύμφωνα με τον βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη η έδρα της εταιρίας θα είναι στα Χανιά."
Καλά κάνει ο Ευτύχης και τα λέει, αλλά μήπως θα τον ακούσουν; 
 Ίσως να είναι η πρώτη φορά που μια παγκρήτια εταιρία θα έχει έδρα τα Χανιά τα τελευταία ...πόσα άραγε χρόνια! Μήπως κάτι κρύβεται πίσω από αυτό; 
Καχυποψία στο μεγαλείο της .....όλο κάτι θα πάρουν ακόμα οι Καστρινοί σε αντάλλαγμα, να το θυμάστε ..εκτός φυσικά του Εφετείου, που ήδη έχει γίνει καπνός. 
Τι άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: