Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Την Δευτέρα θα ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου, έτσι φυσικά ακούστηκε, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο, μιας και το πρωτοδικείο δεν έχει βγάλει( ή έχει;) ακόμα τα τελικά αποτελέσματα στον Νομό.
Πάντως αυτό που όλους ενδιαφέρει, ποιοι θα είναι οι αντιδήμαρχοι, έχει τακτοποιηθεί κατά 75%, μια θέση παίζεται και αυτή θα την ξέρουμε λίαν συντόμως. Η θητεία των πρώτων αντιδημάρχων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 2,5 χρόνων (καλό), πράγμα που κάνει τους διορισμένους τώρα να έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν!!!! 
Για να μην σας κρατώ σε αγωνία οι πληροφορίες λένε ότι:
Αντιδήμαρχοι στον παλαιό δήμο της Κισάμου θα ορισθούν: ο Κελαιδής Γιάννης, ενώ η δεύτερη θέση παίζεται μεταξύ ενός Καστελλιανού και ενός Πλατανιώτη!!
Αντιδήμαρχος στον παλιό δήμο Μηθύμνης, ο Κουμάκης Νεκτάριος και στον παλιό δήμο Ιναχωρίου, ο Μουντάκης Μιχάλης (δάσκαλος).
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί ο Πιτσιγαυδάκης Χαράλαμπος, ενώ ένα πολύ δύσκολο πόστο, αυτό του βιολογικού που θα είναι κοινό με την ύδρευση-άρδευση του νέου δήμου θα ανατεθεί στον Καστανοπουλάκη Κωστή. 
Περιμένουμε να δούμε αν οι φήμες μας δικαιώσουν, αλλά και τι θα γίνει με τις εναπομείναντες "καραβάνες"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: