Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ......Και τα παιδεία... παίζει.
Γράφει ο Βασίλης στην σελίδα του.....
Πάλι καλά που εξαρθρώσαμε την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή τι θα γινόταν αν είχαμε παραμείνει στην κατάσταση... Καμπούλ; Θα ζητήσει άραγε ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ την παραίτηση του υπουργού αλλά και της κυβέρνησης της... σοσιαλιστικής αριστεράς; Ή θα παραιτήσει απλά τον φύλακα που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία;
Ο πρώην υπουργός κύριος Δένδιας είπε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει λαϊκισμούς όπως το ΠΑΣΟΚ και δεν θα μιλήσει για Καμπούλ. Κακώς κύριε Δένδια. Ακριβώς το ανάποδο πρέπει να κάνει η Ν.Δ. Να τους ξεφτιλίσει με τα ίδια τους τα λόγια. Γιατί αυτοί εκτός από ανίκανοι, όπως έχουν αποδείξει είναι και επικίνδυνοι για τον τόπο.
Η Ν.Δ. πρέπει να κάνει ακριβώς ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Να μην δέχεται κουβέντα και να τους κάνει σκληρή λαϊκίστικη αντιπολίτευση. Ο μέσος βλάκας Έλληνας μόνο αυτό καταλαβαίνει. Οπότε το να τον χρησιμοποιήσουμε για το καλό της χώρας είναι το σωστό.  Σταματήστε λοιπόν εκεί στην Ρηγίλης τα συναινετικά. Δεν θέλουμε να περνάει τίποτα. Δεν συμφωνούμε με τίποτα που λέει το ΠΑΣΟΚ όσο και σωστό να είναι. Τέρμα τα δίφραγκα. Είναι αλαζόνες και τους αλαζόνες μόνο το να τους τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια τους συνεφέρει ή τους ρίχνει.
Ενημέρωση: Για ανευθυνότητα κατηγόρησε την Ν.Δ. ο Παπουτσής!!! Ποιος; Ο Παπουτσής...!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
 δειτε εδώ ένα βίντεο μετά την έκρηξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: