Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στη σύλληψη δεκατριών Ελλήνων και ενός υπηκόου Αλβανίας, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά χθες. Σύμφωνα με την αστυνομία, "οι δύο από τους συλληφθέντες ως ιδιοκτήτες καταστημάτων, επέτρεπαν την διενέργεια των απαγορευμένων τυχερών παιχνιδιών ζάρια και πόκα".
Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα (8.430) Ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι έλεγχοι έγιναν στο πλαίσιο της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και παράνομης διενέργειας τυχερών παιχνιδιών και πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα και καφενεία του Δήμου Κρυονερίδας!

Μάλιστα χριστουγεννιάτικα στο αυτόφωρο, επ ευκαιρίας θα ήθελα να κάνω και εγώ μια καταγγελία ...καταγγελλω τον ΟΠΑΠ, οτι τα συνεχόμενα τζακ-ποτ σε ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ..... μυρίζουν και όπως λέει και ο παππούς μου η βρώμα έχει φτάσει στην ουρά!! 
Α΄ξέχασα εκεί την γκανιότα την παίρνει ολάκερη το κράτος οπότε δικαιολογημένα  αλληθωρίζει ...... στα καφενεία όμως......να ο λόγος που τα κυνηγά....!!!!
Άκου εκεί καταπολέμηση της εγκληματικότητας επειδή θα ρίξω μια ζαριά χρονιάρες μέρες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: