Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Εγώ λοιπόν γιατί νομίζω ότι αντιδήμαρχοι Κισάμου θα μπουν οι Σκορδιλάκης Γιώργος και Κελαιδής Γιάννης; Σε κάμποσες μέρες βέβαια θα ξέρουμε, αλλά μάλλον έχει παρθεί η απόφαση και ας έχουν αντιρρήσεις οι "παλιοί". 
Και ο ένας και ο άλλος κάνουν, ιδιαίτερα ο Γιώργος για την καθαριότητα είναι μάνα και όλοι γνωρίζουμε ότι εκεί πονάει το Καστέλλι!!
Τι δηλαδή θα καθαρίσουν "οι παλιοί", το Καστέλλι απο το γραφείο και από το καλοριφέρ;
Όσο για τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν, τιμή τους είναι να εξαντλήσουν την θητεία τους και όχι να την κοπανήσουν προς ..ξεκούραση!!! Ίσως η δυσκολότερη στιγμή του δήμου είναι τώρα, που πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον όχι μόνο της πόλης αλλά γενικώς της περιοχής που έχει μείνει χρόνια πίσω......και όποιοι λιποτακτήσουν τώρα θα τους κρίνει η ντόπια Ιστορία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: