Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε παιδότοπο, στο Καστέλι Κισάμου. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο 38χρονος φύλακας του παιδότοπου, το απόγευμα του Σαββάτου, τέσσερις άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το ταμείο της επιχείρησης όπου εργαζόταν, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Από την προανάκριση και την έρευνα που διενεργήθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι δράστες ήταν δύο αλλοδαποί πολίτες Μαρόκου, ηλικίας 24 και 27 ετών, αντίστοιχα, ένας 25χρονος Παλαιστίνιος και ένας 29χρονος Αλγερινός, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει τις επόμενες μέρες που θα τελειώσουν και οι εποχιακές δουλειές! Δύσκολα τα πράγματα για όλους, μάλιστα φέτος η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια της μιας και δεν υπάρχει καμιά μέριμνα ούτε από την πολιτεία!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: