Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ

Χθες μετά από πολύ καιρό παρακολούθησα για πρώτη φορά το νέο μας δημοτικό συμβούλιο σε μια τακτική του συνεδρίαση στο δημαρχείο Κισάμου. 
Τι διαπίστωσα .......;
Αν και τα θέματα αυτά τα φώναζαν αυτοί που ασχολούνται με το κοινά, με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πόσο πρόχειρα είχε στηθεί όλο αυτό το τερατούργημα που αποφάσισε η κυβέρνηση να εφαρμόσει..τον Κακοκράτη! 
Θα το διαπιστώσουμε εξάλλου και εμείς σύντομα...στην ζωή μας..Για να οργανωθούν και λειτουργήσουν οι υπηρεσίες οι αντιδήμαρχοι αλλά και το προσωπικό ...καλό καλοκαίρι και βάλε.
Σε μια αίθουσα που θυμίζει σαρδέλες "τράτα", στοιβαγμένοι οι εκλεκτοί μας προσπαθούν να λύσουν όχι τα προβλήματα της αιώνιας στασιμότητα μας, αλλά αυτά που το κράτος έπρεπε να είχε.... φροντίσει να κάνει ώστε να πέσουν εξ' αρχής με τα μούτρα στην δουλειά!!
Όσο για το πολίτευμα που επικρατεί εκεί ..έ με μια λέξη θα το έλεγα.... "Προεδρική δημοκρατία"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: