Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Διάβασα ότι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνδεθούν στα δίκτυα αποχέτευσης πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του δήμου. Λάθος και το ξεκαθαρίζω:
Βάσει του κανονισμού είναι υποχρεωτική η σύνδεση όλων των ακινήτων που βρίσκονται εκατέρωθεν των κεντρικών φρεατίων, άρα ποιος ο λόγος που μας ρωτάτε αγαπητοί; Κάντε την δουλειά σας και μετά μας στέλνετε την λυπητερή...αφού όπως και να το κάνουμε είναι και υποχρεωτικό αλλά και κάθε δρόμος που έχει κεντρικά φρεάτια πρέπει να τελειώνει μια και έξω. Τι είναι δηλαδή καλύτερο να ανοίγουμε λακκουβάκια όπως κάνετε τώρα, και να φτιάχνουμε τους κολλητούς μας;
Στην ίδια ανακοίνωση καλούνται όλοι όσοι έχουν συνδεθεί παρανόμως να νομιμοποιήσουν την παρανομία τους ..αλλιώς θα τους επιβληθεί πρόστιμο. 
Επιτέλους η πρώτη δημοτική αρχή που λέει καθαρά ότι υπάρχουν παράνομες συνδέσεις, φυσικά παράλογο που τους παρακαλεί και δεν τους κόβει μια "ταρίφα" για αίσχη που κάνουν χρόνια τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: