Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΤΑΜΟΣ........

«Τα τελευταία 22 χρόνια βουλευτικής μου ιδιότητας, έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές που συνεστήθησαν, αθλιοδέστερο κείμενο, κείμενο πολιτικής αλητείας δεν έχει πιστεύω κατατεθεί ποτέ άλλοτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο». Με αυτή την υβριστική για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής, επέλεξε να αρχίσει τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στα Χανιά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης. 
Στη συνέχεια, ο τέως υφυπουργός αναφέρθηκε με πλήρη απαξίωση στο πολιτικό σύστημα -παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τα 30 τουλάχιστον τελευταία χρόνια- αφού, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε: «Το πολιτικό σύστημα είχε ανάγκη φύλου συκής, να κρύψει την πολιτική του γύμνια, την αθλιότητα του και τον ξεπεσμό του». Ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, ανέφερε επίσης πως τα δύο μεγάλα κόμματα, με το πόρισμα, προσπάθησαν να καλύψουν τις αμαρτίες τους, μιας και χρηματίζονταν ασυστόλως από τη Siemens».

Όλη η συνέντευξη του γνωστού πολιτικού στην Κατερίνα Πολύζου εδώ:
Πάντως αν μπει κανείς στο facebook θα δει πολλές και διαφορετικές ερμηνείες στα λεγόμενα του τέως υπουργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: