Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Στις ενέργειες αξιοποίησης και λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Τυμπάκι προχώρησε η Δημοτική Αρχή του δήμου Φαιστού.
Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Γιάννης Φασομυτάκης, έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα τη λειτουργία του πάρκου, που αν και αποτελεί πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, παρακμάζει.
Ο κ. Φασομυτάκης άρχισε ήδη από την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου τις διαδικασίες καταγραφής του εξοπλισμού, συγκέντρωσης του απαιτούμενου υλικού, αλλά και τις υπηρεσιακές επαφές με τους συναρμόδιους φορείς προκειμένου να εκκινήσουν οι διαδικασίες λειτουργίας του Πάρκου.

 Με το δικό μας πάρκο τι θα γίνει..ποιος άραγε θα ενδιαφερθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: