Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ

«Εμείς δεν παίζουμε με την εταιρία μας. Αν δεν θέλουν την ΑΝΕΝΔΥΚ ας μας το πουν. Θ’ αποσύρουμε το πλοίο. Δε μας ενδιαφέρει το δρομολόγιο», αποκαλύπτει στη Νέα Τηλεόραση ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΕΝΔΥΚ Γιάννης Μπραουδάκης, κάνοντας λόγο για συμπαιγνίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με υπαιτιότητα της Δημοτικής Αρχής Γαύδου, και προοιωνίζοντας ουσιαστικά εμπλοκή στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του ακριτικού νησιού με την Κρήτη.
Εν τω μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για τη δημιουργία ναυτιλιακής εταιρίας από το Δήμο Γαύδου, με την επωνυμία Gavdos Lines, που ήδη μάλιστα βρίσκεται στα σκαριά. Είναι βέβαια άγνωστο αν θα υπάρξει συμφωνία με τη Ναυτιλιακή Εταιρία Ναυτοτεχνική ή με τη δρομολόγηση πλοίου εκ τω έσω, καθώς πηγές αναφέρουν ότι δημοτικός σύμβουλος του νησιού έχει ήδη αγοράσει πλοίο με δυνατότητα μεταφοράς 100 επιβατών.ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

gavdos fm 888 είπε...

Αγαπητοι Κυριοι,
Η εταιρεια Ναυτοτεχνικη Ν.Ε. ιδρυθηκε με σκοπο την εξυπηρετηση της ακτοπλοικης συνδεσης της Νησου Γαυδου με την Νοτια Κρητη.
Διαψευδουμε την οποιαδηποτε συνδεση μας με τοπικους αρχοντες της περιοχης η προσπαθειες μεθοδευσεων και καλουμε οποιον σας πληροφορησε να ανακαλεσει.
Για το καλο του τουρισμου του νησιου,θα δουλεψουμε στη γνωστη ηδη,κατευθυνση και καλωσοριζουμε οποιο ανταγωνισμο προκυψει.

apo to site www.gavdosfm.gr

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Tα ίδια λέμε .....