Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα μην ξεχάσετε ότι έχει δημοτικό συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δήμου Μυθήμνης στο Δραπανιά, τα θέματα δεν είναι τεράστιας σημασίας, εκτός ίσως από ένα, την συγκρότηση της επιτροπής διαβούλευσης.
Πρόκειται για όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες.
Η επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας μας αλλά και από δημότες του Δήμου σε ποσοστό (1/3) του συνολικού αριθμού των μελών.
Οι δημότες που  θέλουν να συμμετέχουν, ορίζονται μετά από κλήρωση και πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Και μια και το 'φερε η κουβέντα ανάμεσα στις υποσχέσεις -υποχρεώσεις του δήμου ήταν και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι δεν είναι, η σωστή ενημέρωση των δημοτών. Επειδή η εφημερίδα μας κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, επειδή το πληκτρολόγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση, καλό είναι να φτιαχτούν πίνακες ανακοινώσεων και να τοποθετηθούν σε 2-3 σημεία της πόλης...για ενημέρωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: