Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων - μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πρόκειται να επισκεφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, όλες τις  εγκαταστάσεις του Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου Χανίων, προκειμένου να γνωματεύσει για τη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Χανίων, του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα υπαγωγής των εγκαταστάσεων σε προγράμματα ΕΣΠΑ και σε προγράμματα εναλλακτικών μορφών ενέργειας.
Μήπως είναι ώρα να τους φωνάξουμε κι από δω; Ψιθυριστά το λέω, αλλά αν θέλετε το φωνάζω και δυνατά μπας και μας ακούσει κανείς.....
Μήπως μπορεί να με ακούσει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος; Μπα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: