Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

.........ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ

Χρωστάμε και της Μιχαλούς, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος με όλα αυτά που βλέπουν στο φως τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία των νέων δήμων.
Στο Λασίθι χάσανε τον οικονομικό διευθυντή και βάλανε την Νικολούλη να τον βρει, στα Χανιά ο κ. Περάκης με τον κ. Σκουλάκη αντάλλαξαν κουβεντούλες, κάποιος είπε ότι και μεις δεν πάμε πίσω....και τις προάλλες μάθαμε ότι ξεχάσαμε να πληρώσουμε την ΔΕΔΙΣΑ και χρωστάμε ούτε λίγο ούτε πολύ ....170.000 ευρόπουλα. 
Φυσικά δεν είμαστε και οι μόνοι, ούτε το ποσό είναι τεράστιο αν αναλογιστούμε ότι στον νομό χρωστάνε στην ΔΕΔΙΣΑ 1.700.000 Ε, αλλά αυτό δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα.
Αναλυτικά λοιπόν το 2010 οι δήμοι της γειτονιάς μας χρωστούσαν..
Δ. Κισάμου 52.000 Ε
Δ. Μηθύμνης 17.500 Ε
Για το 2011 χρωστάμε ήδη 42.000 Ε 
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που ξέχασαν να πληρώσουν τα προηγούμενα χρόνια.
Δ. Κισάμου 5.000 Ε
Δ. Μηθύμνης 55.000 Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: