Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ

Η σκηνοθεσία της συνάντησης ήταν καλή ως άριστη...μάλιστα όλα θα πήγαιναν ρολόι και ο λαουτζόυκος θα έτρωγε το κουτόχορτο, αν δεν έβγαινε ο ντόπιος γεωλόγος, να μας εξηγήσει πως βλέπει ατέλειες και παραλήψεις στην μελέτη του ΣΧΟΟΑΠ. Αυτό βέβαια ήταν το προσυμφωνηθέν, αφού σ΄αυτό πιάστηκε και ο γραμματέας και μας ξεφούρνισε.."Θα διορθώσουμε όλες τις ατέλειες και τις παραλήψεις με την ομάδα του Δ.Σ του δήμου"!!!! 
-Καλά κύριε γραμματέα που ήσουνα τόσο καιρό να το διόρθωνες με την προηγούμενη δημοτική αρχή και άμεσα ενδιαφερόμενη...γιατί τόσο ενδιαφέρον τώρα;
Κύριοι κάθε ένας θα αντισταθεί όπως μπορεί και κάθε ένας θα κάνει αυτό που το συμφέρον προστάζει ..στο τέλος θα κάνουμε λογαρισμό..τότε θα δούμε αν θα γίνει ΣΧΟΟΑΠ ..αν λατομεία ή κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: