Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ -ΧΑΜΕΝΟΙ

Ποιοι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι της χθεσινοβραδινής συζήτησης για το Λαφονήσι, τα λατομεία και το ΣΧΟΟΑΠ του δήμου μας;
Νικητής το κόμμα, όλοι καταλάβαμε γιατί το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια μας κυβερνά και το διαπιστώσαμε από την ομιλία του μοναδικού εκπρόσωπου του χθες στην κουβέντα. Ο αγαπητός Ευτύχης ήξερε πως θα χειριστεί την κατάσταση και τα κατάφερε πολύ καλά ...μπορεί να μην έκανε νταντά τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους, αλλά είπε αυτά που θέλει και επιθυμεί ο λαός να ακούει.
Δεύτερος κερδισμένος ο πρώην δήμαρχος Ιναχωρίου, ο αγαπητός Κώστας, φάνηκε ότι ήξερε που πατούσε και τι έλεγε, έτσι δεν άφησε καμιά παράμετρος αναπάντητη.
Τέλος η όλη σκηνική παρουσία του δήμου μας ήταν άριστη, κερδίζοντας (θα δούμε τι), βέβαια ενήργησε πολλές φορές σαν Πόντιος Πιλάτος, και ιδιαίτερα στο τέλος φάνηκε ότι ακολούθησε την μεσοβέζικη λύση ..του όπου υπάρχουν παραλήψεις θα διορθωθούν.
Χαμένοι όλοι μας, γιατί στο θεατράκι μας ξεχείλισε από υποκριτικές ικανότητες, χαμένοι όλοι οι Εννιαχωριανοί που από την μια στιγμή στην άλλη θα υποστούν τις συνέπειες, χαμένοι και εμείς που ανάπτυξη περιμένουμε τόσα χρόνια και ανάπτυξη δεν βλέπουμε!!

2 σχόλια:

giannis είπε...

η όλη διαπίστωση σωστή - στο παραπάνω μια διευκρίνηση .....

giannis είπε...

χαμένοι όλοι οι Εννιαχωριανοί που από την μια στιγμή στην άλλη θα υποστούν τις συνέπειες,

στην παράγραφο χαμένοι όλοι οι Εννιαχωριανοί ........ τις συνέπειες