Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΟΟΑΠ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το ΣΧΟΟΑΠ του δήμου Ιναχωρίου έχει άμεση σχέση με τα Λατομεία. Οι ίδιοι μάλιστα, προοδευτικοί του κώλου, το γράφουν και στις σελίδες τους, νομίζοντας ότι έτσι θα μας κοιμίσουν.
Περνά το ΣΧΟΟΑΠ του δήμου, τα λατομεία τέρμα, finito la musica. Μάλιστα τις προάλλες στην αίθουσα του δήμου ήταν εκεί τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης, αν και δεν μπόρεσαν να εκφέρουν δημόσια την γνώμη τους δεν έπαψαν να περιφέρονται στα πηγαδάκια, προσπαθώντας να πείσουν ....τους ίδιους τους εαυτούς για την άποψη τους. Κρίμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: