Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

O Νέος Εμπορικός σύλλογος της πόλης μας είναι γεγονός, την Πέμπτη που μας έρχεται θα συνεδριάσει το 9μελές συμβούλιο για την ανάδειξη του Προέδρου αλλά και των υπολοίπων θέσεων στο Δ.Σ. Χαρακτηριστικό πάντως της χθεσινής ψηφοφορίας ο μεγάλος αριθμός προσέλευσης νέων μελών που γέμισε χαρά τους εκλεγμένους.
Χαρακτηριστικό ήταν και η έκπληξη του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Χανίων κ. Γιάννη Μαργαρώνη με την αθρόα προσέλευση των Καστελλιανών...θα αναφέρω δε ότι στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου Ιωαννίνων ψήφισαν 164 από τα 500 μέλη, στου Αιγίου 260 από τα 480, ενώ εδώ από τα 219 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν 218!
* Η διάρκεια του νεοεκλεγμένου συμβουλίου είναι τριετής και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον παλαιό σύλλογο, γι' αυτό επέλεξαν νεα ονομασία "Νέος εμπορικός σύλλογος Δήμου Κισάμου". Σε αυτόν και μετά την συνεδρίαση της Πέμπτης, θα μπορούν να γραφτούν όλοι οι έμποροι και επιχειρηματίες της περιοχής του νυν δήμου ...από το Καστέλλι τον Πλάτανο-Δραπανιά-Τοπόλια-Έλος-Ελαφονήσι-Σφηνάρι-Αμυγδαλοκεφάλι-Συρικάρι-Καλάθενες-Νοπήγεια με μια απλά αίτηση εγγραφής και 15 Ε. Η συνδρομή είναι ετήσια!
*Το Δ.Σ αποτελείται από νέους ανθρώπους και αυτό το κάνει αγωνιστικό και ευέλικτο, κρίμα βέβαια που δεν έχει και ποσόστωση, έτσι είναι ανδροκρατούμενο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ ψήφισαν πάρα πολλές γυναίκες μια μόνο ήταν στο ψηφοδέλτιο.
Καλή επιτυχία στον Νέο σύλλογο της πόλης ..σιδεροκέφαλοι, γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!

2 σχόλια:

HATZIKOS είπε...

ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΕΖΑΧΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΟΥ.ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΙΑΝΝΗ.ΑΛΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΡΑ.
ΦΤΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ).

HATZIKOS είπε...

ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΡΑ