Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΜΙΝΟ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΤΕΣ;

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά και πρώην Δήμαρχος Μουσούρων Ξενοφών Αρναντωνάκης, τηρώντας το "πρωτόκολλο τιμής" για το θέμα της έδρας Εφετείου στο Ηράκλειο.
Ο κύριος Αρναντωνάκης δήλωσε χαρακτηριστικά 
"Βαρέθηκα να ακούω για ένα πρωτόκολλο τιμής εάν θα φύγουν και άλλες υπηρεσίες από τα Χανιά για να πάνε στην παρακείμενη πόλη που ακούει στο όνομα Ηράκλειο. Γνωρίζω αυτά τα θέματα από το 1984 και ξέρω ότι 64 υπηρεσίες έχουν φύγει από τα Χανιά, και επειδή κανείς δεν κάνει πράξη αυτά που λέει , αποφάσισα αφού είδα ότι έχει τελεσιδικίσει η απόφαση να παραιτηθώ".
Συνεχίζοντας ο κ.Αρναντωνάκης σχολιάζοντας τη μη παραίτηση των Βουλευτών Χανίων είπε: "Κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρεμιέται.Το τι θα κάνει ο κάθε ένας που υπηρετεί ένα φορέα είναι δικός του λογαριασμός. Οι ταγοί του Νομού αρέσκονται να λένε βαριές κουβέντες, αλλά λυπούμαι που θα το πω, δεν ξέρω αν τις υλοποιούν ".
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: