Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΤΥΧΙΑ

O Κισαμικός δεν τα κατάφερε χθες στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο Χανίων και ηττήθηκε από τον Ακρίτα με 2-1. Τα πολλά λάθη από τον διαιτητή, αλλά και κάποιες δικές μας αστοχίες μας στοίχησαν μια ακόμη διάκριση. 
Νικητής βέβαια οι οπαδοί της ομάδος για άλλη μια φορά και αυτό σίγουρα γέμισε ικανοποίηση του διοικούντες, στόχος πλέον το πρωτάθλημα.
Το ενθαρρυντικό στην υπόθεση ήταν ότι παραβρέθηκε σχεδόν όλο το δημοτικό συμβούλιο στο γήπεδο, πράγμα που μας έκανε να σκεφτούμε μήπως άλλαξε η πολιτική κάποιων αυτοδιοικητικών για τον αθλητισμό; 
Όπως φάνηκε βέβαια προς το τέλος του αγώνα, μάλλον πήγαν για να φάνε και αυτή από την "πίτα της επιτυχίας", αλλά την πάτησαν!
Επ΄ευκαιρίας καλό είναι να καταλάβουν όλοι, ότι ο αθλητισμός ενώνει....και μαζεύει...απλά χρειάζεται σχεδιασμός και προπαντός θέληση......Νίκο Κακαουνάκη δεν έχουμε πια δυστυχώς,  οπότε πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας και τις νέες γνωριμίες μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε και κανένα έργο προς την αθλούμενη νεολαία μας....
Φυσικά ούτε Θεοχαράκης θα ξαναβρεθεί, ούτε Βιρβιδάκης........

Δεν υπάρχουν σχόλια: