Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ZHTΩ Η ΚΡΗΤΗ

Είναι υπέρ της Ανεξάρτητης Κρήτης ο Μιχάλης Καρχιμάκης;;
Διαβάζαμε χθες στην πρώτη σελίδα της έγκριτης εφημερίδας «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» ότι  ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης εμφανίζεται ως μέλος της ομάδας «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook και μάλιστα η εικόνα του εκεί παραπέμπει απευθείας στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Η ομάδα " Ανεξάρτητη Κρήτη" υποστηρίζει ότι "δε θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη ας αποκτήσουμε και τη φωνή. Η Κρήτη μπορεί!"   
ΠΗΓΗ Εφ. Μεσόγειος
Πλάκα βέβαια έχει ότι αμέσως μετά τον ντόρο που έγινε ο Μιχαλάκης να ξεγραφτεί από την επίμαχη σελίδα ....μάλιστα ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού τα έριξε στον διαχειριστή του στο ίντερνετ...μιας και ανήξερος αυτός. Χμ ευτυχώς που δεν το έκανε κανένας άλλος του αντίπαλου στρατοπέδου.....Μιχαλάκη πρόσεχε πολλά λάθη τελευταία, χαλαρώσαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: