Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ......

-Προσελκύουμε επενδύσεις που βοηθούν στην καλλιέργεια των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, όπως η πράσινη ενέργεια, η ποιοτική ανάδειξη του τουρισμού.
-Αλλάζουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας. Το κάνουμε πιο φιλικό για τον επενδυτή. 
-Αλλάζουμε τον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας. 
-Σπάμε κάθε γραφειοκρατία, που παράγει αδιαφάνεια και κρατά πίσω τις δημιουργικές δυνάμεις  της χώρας.
Αυτά και άλλα πολλά είπε χθες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αν δεν κάνω λάθος, προς τον Ελληνικό λαό.....μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι που τον έβλεπαν, σε καφέ της πόλης χάρηκαν και έβγαλαν μαντήλια για να σκουπίσουν τα δάκρυα χαράς!
Ειδικά στην περιοχή μας με τον νταμπλά που μας ξεφούρνισε η κ. Μπιρμπίλη -γη υψηλής παραγωγικότητας- οι επενδυτές κάνουν ουρά .....
Φυσικά δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια..έτσι το έναυσμα για τον ανένδοτο τον έδωσαν χθες και προχθές οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης.....θα σκίσουν τα "Μπιρμπιλικά τους" για να αλλάξουν τον νόμο που φέρνει την περιοχή μας χρόνια πίσω. Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι και ο εμπορικός κόσμος της πόλης θα καταλάβει το πρόβλημα και θα κλείσει όλη την Μεγάλη Βδομάδα τα μαγαζιά σαν ένδειξη συμπαράστασης. Χαχαχαχα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: