Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ....

 Ο δήμος Χανίων θα αναλάβει την λειτουργία όλων των αθλητικών χώρων στα διοικητικά όριά του, αυτό ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  κ. Λειψάκης, με αφορμή την δημοσιότητα που έλαβε η κατάσταση στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, το οποίο έχει ουσιαστικά εγκαταλειφθεί στην  τύχη του. Ανέφερε δε ότι όλοι οι χώροι αθλητισμού, θα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και θα λειτουργήσουν υπό την αιγίδα του δήμου-αλλά από τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Άραγε μπορούμε να ακούσουμε και εμείς την ίδια δήλωση από τον αρμόδιο για τα αθλητικά αντιδήμαρχο, αν δώσουμε στην δημοσιότητα τα χάλια του δήθεν κλειστού, ή του Θεοχαράκειου; Λιγουλάκι δύσκολο το βλέπω...να βρεθεί σήμερα κάποιος να πάρει μια απόφαση που μοιάζει γνήσια κοροιδία.
Σήμερα λοιπόν παίζει η γυναικεία ομάδα του ΑΟΚ στον Ταυρωνίτη, με το Ηράκλειο, είναι το τελευταίο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα Κρήτης και μάλλον το τελευταίο της ομάδας μας. Η γυναικεία ομάδα της πόλης διαλύεται μιας και δεν μπορεί να αντέξει τα καθημερινά έξοδα μετακίνησης αλλά και ενοικίασης χώρων προπόνησης. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του δήμου που βοήθησαν ώστε να διαλύσει η ομάδα, συγχαρητήρια σ΄όλους σημερινούς και χθεσινούς δημοτικούς άρχοντες που τιμώρησαν την πόλη αφήνοντας την δίχως ένα χώρο άθλησης. Από την νέα χρονιά η ομάδα θα μεταναστεύσει ανατολικότερα, στον Πλατανιά, μιας και στον εκεί δήμο υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να προσφέρουν και το σπουδαιότερο δεν κοροϊδεύουν....
Είμαι σίγουρος ότι σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα βρίσκεται στο γήπεδο να σφίξει το χέρι των κοριτσιών και να τους πει μια δικαιολογία γιατί δεν πρέπει να ξανασχοληθούν με το άθλημα που αγαπούν. Είμαι σίγουρος αλλά και να μην πάει ο αρμόδιος θα στείλει τον αντ' αυτού...που τόσο συνηθίζει να κάνει τελευταία. Ντροπή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: