Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οργισμένοι είναι οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης των Χανίων και ειδικά της Δημοτικής Αγοράς, από τις συνεχείς διαδηλώσεις Σύριων, με αποκορύφωμα την διαδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής  που είχε σαν αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν και να φύγουν άρον-άρον οι επισκέπτες των δύο κρουαζιερόπλοιων που είχαν κατακλύσει την αγορά. Να σημειωθεί πως οι διαδηλώσεις των Σύριων που ζουν στα Χανιά, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, είναι πολύ συχνές, γιατί πότε διαδηλώνουν οι υποστηρικτές της κυβέρνησης και πότε οι αντικαθεστωτικοί με αποτέλεσμα να έχουν αγανακτήσει, όχι μόνο οι καταστηματάρχες της Δημοτικής αγοράς, αλλά το σύνολο του εμπορικού κόσμου.
Τελικά οι Χανιώτες δεν ξέρουν ποιους να πρωτοφιλοξενήσουν....χαχαχα. Πλάκα βέβαια έχει ότι η κατάσταση είναι τελείως ανεξέλεγκτη..όποιος θέλει κάνει ότι θέλει στην χώρα της δημοκρατίας....φυσικά η πολιτεία υποκύπτει πάντοτε στις επιταγές του φόρουμ..το είδαμε εξάλλου και στην Υπατία ..... αλλά ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: