Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ

Πρωτομαγιά ξεκινούν οι κρουαζιέρες στα νησάκια μας ..μία του Μάη..δηλαδή σε καμιά δεκαριά μέρες....Αν λάβουμε υπόψιν ότι Αίγυπτος και άλλες περιοχές της Μεσογείου και όχι μόνο, κρίνονται προσωρινά ακατάλληλες για τουρισμό...αισθάνομαι ότι θα γεμίσουμε φέτος από τουρίστες.... Βάση αυτών λοιπόν, ο πρώτος προορισμός της Κρήτης.. το "νησί των Πειρατών" και ο Μπάλο θα "βουλιάξουν" στην κυριολεξία. 
Φυσικά εμείς είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους χιλιάδες επισκέπτες μας....και σχεδιάζουμε.
Σχεδιάζουμε να κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να έχουν μια καλή διαμονή οι χιλιάδες επισκέπτες μας, σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνει το Ακρωτήρι της Γραμβούσας, σχεδιάζουμε να κάνουμε το λιμάνι μας όσο το δυνατόν καλύτερο, αλλά και το σπουδαιότερο σχεδιάζουμε να διεκδικήσουμε τα ανταποδοτικά μας...φυσικά όλα αυτά με σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: