Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΓΑΡΓΑΡΕΣ....ΜΕ LISTERINE

Την πλήρη αντίθεσή τους με κάθε απόπειρα διάσπασης του Εφετείου Κρήτης, δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων Ευτ. Δαμιανάκης, Σήφης Βαλυράκης και Λίτσα Κουρουπάκη.  Στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές επισημαίνουν ότι αντί της δημιουργίας δεύτερου εφετείου, είναι κρίσιμη η στελέχωση και ο εκσυγχρονισμός του παρόντος Εφετείου με έδρα τα Χανιά. Οι βουλευτές δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν μάχη προκειμένου να ανακληθεί η επίμαχη απόφαση, ενώ παράλληλα καλούν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θανάση Καρούντζο να δρομολογήσουν έναν ειλικρινή δημόσιο διάλογο για το θέμα.
Φυσικά αν δεν πετύχουν -που δεν θα πετύχουν- δεν θα παραιτηθούν κιόλας, καθώς αυτά τα έλεγαν όταν ήταν άλλη κυβέρνηση στην εξουσία. Πάντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι η αποφασιστικότητα τους για τον τόπο που εκλέγονται..σκίζονται στα ψηφίσματα και στις επερωτήσεις. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις το κάνουν όταν είναι πολύ αργά....Listerine χρειαζόσαστε όπως τα καταφέρατε.....Listerine για γαργάρες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: