Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΕΙΠΕ

 "Αποτρέψαμε τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας και βάλαμε τη χώρα σε τροχιά νοικοκυρέματος και ανάπτυξης και δεν μας επιτρέπεται κανένα πισωγύρισμα. Έχουμε χρέος απέναντι στη χώρα και στον ελληνικό λαό, να διασφαλίσουμε τη μελλοντική μας πορεία".
Γεώργιος Παπανδρέου....και αμέσως μετά ανακοίνωσε τους νέους ΦΟΡΟΥΣ...... Επιβάλλονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης στα αναψυκτικά.
Εξισώνεται ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης με κίνησης.
Επιβάλλεται ειδικός φόρος στο φυσικό αέριο αλλά θα εξακολουθήσει να είναι φθηνότερο από το πετρέλαιο

Αυξάνονται κατά 20% τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ
Κόβονται υπερωρίες, επιδόματα και κίνητρο απόδοσης - εξομάλυνσης στο δημόσιο.
Επιβάλλεται εισφορά (τύπου ΛΑΦΚΑ) στις επικουρικές συντάξεις από 1ης Ιουλίου

Τελικά ποιος είχε πει το αξέχαστο "Αν χρειαστούν νέοι φόροι θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: