Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ

Σήμερα καθιερώνουμε μια ανάρτηση αποκλειστικά για τις εξωφρενικές καταστάσεις που συμβαίνουν στους δρόμους της μικρής πόλης μας. Καταστάσεις που δεν μας τιμούν καθόλου. Αρχή κάνουμε από τα δυτικά της λεωφόρου μας -τρομάρα μας- που φαίνεται καθαρά πόσο απροσπέλαστο είναι αυτό το κομμάτι, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ντροπή για την πόλη ένας δρόμος, που έχει και εμπορική κίνηση, να μην έχει πεζοδρόμια,κι αν έχει να αποτελούν αποθηκευτικό χώρο του καθε μαγαζιού. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

2 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ....Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΚΥΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ.....