Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ...

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο διοικητής του ΚΑΤ, Ευάγγελος Παπαφράγκας, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο περιβαλλοντολογικός σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ S.O.S. για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας εντός του νοσοκομείου, πάνω από το χώρο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες. Η κεραία ήταν καμουφλαρισμένη, ώστε να φαίνεται ότι ήταν προέκταση του τοίχου. Ο διοικητής κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και αύριο αναμένεται να περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου.
- Χαχαχαχα μου θυμίζει τις καλές μέρες που πέρασε το Κατέλλι το 2009, τότε που πρωτοστάτησε και έφαγε την κατραπακιά της αδιαφορίας. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν, και όπως διαπιστώνουμε υπάρχουν και συλλήψεις. 
Για να δούμε λοιπόν αν μπορούμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις.....ή θα μείνουμε στις υποσχέσεις του θα! Πάντως και στην δική μας περίπτωση η κεραία του  ΟΤΕ παραμένει εκεί..παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: