Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΙΓΑ TO NEO........

ΔΥΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ
Ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, κατήγγειλε ότι οι δύο άνδρες, αφού τον τραυμάτισαν ελαφρά στο χέρι με μαχαίρι, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό 600 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν προέκυψε ότι δράστες είναι ο 29χρονος και ο 36χρονος, υπήκοοι Μαρόκου, οι οποίοι, αφού αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και μετά το πέρας της ποινικής διαδικασίας θα κινηθεί η διαδικασία απέλασής τους, διότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.
Βέβαια η απορία μου είναι, αφού όλοι μα όλοι που συλλαμβάνονται για κλοπές-εκβιασμούς, φόνους και απειλές στην Κίσαμο, αλλά υποθέτω και αλλού, στερούνται νόμιμων εγγράφων, πράγμα γνωστό στην αστυνομία, γιατί δεν συλλαμβάνονται και να απελαθούν πριν κάνουν την κακή τους πράξη;
Και η αλήθεια είναι ότι θα την κάνουν την κακή  "πράξη" στο τέλος, μια και η πείνα πλέον είναι ολοφάνερη, άρα γιατί πρέπει να ζούμε με τον φόβο και τον τρόμο να μην είμαστε εμείς;
Όσο για τα καθησυχαστικά λόγια του αστυνομικού διευθυντή..έ τα ακούμε κάθε μέρα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: