Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΑΞΗ=ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Την επίταξη πέντε εκτάσεων, συνολικού εμβαδού 27.835 τ.μ., στην περιοχή του Ακρωτηρίου, για την κατασκευή του νέου αγωγού καυσίμων που θα εξυπηρετεί την Αμερικανική Βάση και τις υφιστάμενες ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως γνωστοποίησε χθες ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ενημερώνοντας το Σώμα, ο κ. Σκουλάκης ανέφερε ότι «είναι σε εξέλιξη ένα έργο, κατασκευή αγωγού καυσίμων, από το Μαράθι μέχρι την 115 Πτέρυγα Μάχης, τη Βάση, τις στρατιωτικές μονάδες. Κάποια εμπλοκή υπήρξε από πλευράς Υπηρεσιών και ο Υπουργός, επειδή θέλει να γίνει το έργο, εξέδωσε μια απόφαση επίταξης για τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Μαραθίου. Δεν είναι τίποτα, η λέξη είναι κακόηχη, δεν είναι τίποτα.
Αφού μπορούν να επιτάσσουν για τους "φίλους" μας, μήπως μπορεί και να επιτάξουν κάπου κοντά εκεί και για δεξαμενές καυσίμων....φτάνει που καταστράφηκε μια περιοχή ας μην την απλώσουμε κιόλας....Άντε και με το καλό άλλη μια επίταξη....αν και η λέξη από μόνη της άλλα εννοεί..... αλλά με λίγη θέληση θα την κάνουμε να σημαίνει και την "οικειοθελή παραχώρηση"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: