Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε μια ουσιαστική δράση κοινωνικής πολιτικής μέσα από την καταγραφή του αριθμού, αλλά και των ειδικοτήτων ανέργων του δήμου, προχωρά ο δήμος Φαιστού. Οι άνεργοι του δήμου Φαιστού μπορούν να συμπληρώνουν μια ειδική φόρμα με τα στοιχεία τους για την καταγραφή τους, που θα παραλαμβάνουν από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στις Μοίρες, το πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου, καθώς και το πρώην Δημαρχείο Ζαρού, από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι.
Η φόρμα θα συμπληρώνεται άμεσα, ενώ θα παραδίδεται μετά τη συμπλήρωση της στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η διαδικασία αρχίζει από 21 Ιουνίου 2011, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου.
Στόχος της ενέργειας που προχωρά ο δήμος Φαιστού, είναι η αποτύπωση μιας πλήρους εικόνας της κατάστασης, τόσο συνολικά, όσο και ανά περιοχή.
Ταυτόχρονα ωστόσο, ο δήμος Φαιστού στοχεύει στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του που δεν έχει εργασία στην παρούσα φάση, μέσα από την διεξαγωγή συγκεκριμένων προγραμμάτων που απευθύνονται σε ανέργους.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: