Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Τελικά έμαθα που είμαστε καλοί ......στο να μαζεύουμε υπογραφές! 
-Πανκισσαμίτικη εκστρατεία για να μην πάει γνωστός κύριος, ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη. Από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, κυκλοφορεί το χαρτί και κάθε μέρα μπαίνουν και νέες υπογραφές. Ο γνωστός κύριος, πρώην φίλος πολλών στην εδώ Κίσαμο, έχει γίνει το κόκκινο πανί,  το τι ακούς για αυτόν στα καφενεία, δεν έχει τελειωμό. Φυσικά και εγώ λέω ότι δεν είναι σωστό, αλλά αν πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, τότε θα διαπιστώσουμε καλύτερα, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της Ένωσης Αγρ. Συνετ. Καστελλίου Κισάμου; 
-Ο κύριος ή αυτός που τον έφερε και το κόμμα του; Οι Καστελλιανοί ξέρουν αλλά την πάτησαν και μπήκαν σε ένα παιχνίδι εσωκομματικό, που δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα...απλά συμπαρασύρονται από προσωπικά και δημιουργούν κακές εντυπώσεις. Αν πραγματικά δεν θέλουν τον κύριο αυτόν, ειδικό σύμβουλο του κ. Βουλγαράκη, τότε θα πρέπει να το πουν στον ίδιο, μιας και είναι γνώστης της κατάστασης .....Έ ρε γλέντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: