Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ;

Η Μονομετοχική με την υπ. αριθμ. Απόφασης της 35/2011
1) Ζητά από το Δήμο Κισάμου να εκχωρηθεί στην Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε. Δήμου Κισάμου το δικαίωμα διαχείρισης της περιοχής της Χερσονήσου της Γραμβούσας όπως αναλυτικά αναφέρεται στην εισήγηση που έκανε ο κ. Πρόεδρος.
2) Σχετικά με την είσπραξη του τέλους χρήσης ανταποδοτικού χαρακτήρα των έργων υπαίθριας αναψυχής, καθαριότητας, φύλαξης, συντήρησης και αποκατάστασης της προστατευόμενης εκεί περιοχής, που έχει επιβληθεί με την υπ.αριθμόν 62/2010 απόφαση του πρώην Δήμου Κισάμου, η Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε. Δήμου Κισάμου θα παρακρατεί το 60% των εισπράξεων του παραπάνω τέλους, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα προσωπικού που θα προσλάβει για τις δραστηριότητες της είσπραξης του ανταποδοτικού τέλους, του χειρονακτικού καθαρισμού, της φύλαξης, της συντήρησης και της αποκατάστασης της περιοχής ενώ το 40% θα αποδίδεται στο Δήμο Κισάμου. 
ΑΛΛΑ  Ο ΔΗΜΟΣ με την υπ.αριθμ. Αρ. 84/2011 
του δημάρχου αναθέτει σε δυο υπαλλήλους, της είσπραξης του τέλους εισόδου έργων αναψυχής ανταποδοτικού χαρακτήρα οδοσάρωσης, συντήρησης και αποκατάστασης της προστατευόμενης περιοχής Ακρωτηρίου Γραμβούσας και Μπάλου για το χρονικό διάστημα από 21-7-2011 έως 20-9-2011.
Τι δεν πήγε καλά λοιπόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: