Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ"

Η πρόσκληση που δόθηκε στους γονείς των νηπίων που φοιτούν στον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου Κρήτης του ΠΝ στα Χανιά, να συμμετάσχουν μετά των τέκνων τους στη Γιορτή Πολυπολιτισμού του τοπικού Δήμου, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τις οικογένειες των αξιωματικών. Η άρνησή τους να συμμετάσχουν στη Γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ημέρας του Κόσμου στον Κήπο του Δήμου, ο οποίος σημειωτέον «τρέχει» τον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου, αναδεικνύει και την οργή των αξιωματικών, για τα τεκταινόμενα.
Οι νηπιαγωγοί στον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, καθώς εισέπραξαν την οργή των οικογενειών των ένστολων του ΠΝ. Όπως καταλαβαίνετε, στην προαναφερόμενη Γιορτή, εκλήθησαν όλα τα σχολεία της πόλης. Από εκεί και πέρα: η πόλη των Χανίων, είναι μία από τις τέσσερις της χώρας, όπου εφαρμόζεται ένα επιδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα πολυπολιτισμικότητας για την εμπέδωση της ανοχής και την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, με τη συμμετοχή διαφόρων ΜΚΟ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: