Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

Έχουν περάσει ήδη οκτώ μήνες και η αντιμετώπιση των Δήμων από πλευράς της Κυβέρνησης σ’ ότι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες και τις συντηρήσεις των σχολείων είναι απαράδεκτη. Μήπως είναι καλό ο δήμαρχος μας, ή έστω ο αρμόδιος των σχολικών επιτροπών να μας ενημερώσει πόσα είναι τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων του δήμου μας, αλλά και πόση η ΣΑΤΑ (συντηρήσεις) των σχολείων για το 2009-2010-2011! 
Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε πόσο είναι η δωρεάν παιδεία επί ΓΑΠ στην Ελλάδα, αλλά και αν τον άλλο μήνα τα σχολεία θα είναι έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: