Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

Ούτε ευρώ δεν προτίθενται να δώσουν προς το Δημόσιο οι εστιάτορες μετά από απόφαση που πήρε σε έκτακτη γενική συνέλευση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
Με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στην κυβερνητική απόφαση για μετάταξη των επιχειρήσεων εστίασης στον ΦΠΑ 23%.
Οι εστιάτορες ζητούν την αναστολή του μέτρου για το ΦΠΑ και επίσης εκτιμούν ότι ο κλάδος, ενόψει του νέου εθνικού φορολογικού πλαισίου πρέπει να μεταταχθεί στο χαμηλό συντελεστή 6,5%.
Οι εκπρόσωποι του κλάδου Εστίασης αποφάσισαν ακόμα να προχωρήσουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αλλά και κλείσιμο των καταστημάτων σε ημερομηνία που θα καθορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: