Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Τους ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων κτισμάτων και οικοπέδων, κυρίως στο κέντρο του Ηρακλείου, στρέφεται η δημοτική αστυνομία, μετά από σωρεία παραπόνων που δέχτηκε από γείτονες κτισμάτων και οικοπέδων που έχουν γίνει στέκι ... τρωκτικών και ζωυφίων, αποτελώντας εστία μόλυνσης.
Οι ισχυρές βροχοπτώσεις του περασμένου χειμώνα, μάλιστα, "φούντωσαν" τα άγρια χόρτα, τα οποία σήμερα, ξερά και πυκνά "κρύβουν" ποντίκια, έντομα και ζώα.
Οι ιδιοκτήτες χώρων αυτών οφείλουν να προχωρήσουν στον καθαρισμό, εναλλακτικά η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στη βεβαίωση προστίμων.  
 - Απλά πράγματα ....και όχι να τα καθαρίζει η δημοτική αρχή με λεφτά που θα μπορούσε κάνει κάποιο άλλο έργο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: