Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Με µεγάλη µας λύπη πληροφορούµαστε γεγονότα που εκτυλίσσονται στην περιοχή του Μυλοποτάµου και ειδικότερα στα Ζωνιανά,  επαναφέροντας γεγονότα του πρόσφατου αλλά πολύ ζοφερού παρελθόντος.
Σύµφωνα µε τα καταγγελλόµενα άντρες της δύναµης του Τ.Α.Ε Μυλοποτάµου χθες το βράδυ «ανακάλυψαν» χασισοφυτεία εντός του χωριού των Ζωνιανών. Σήµερα το πρωί προσήλθαν για την σχετική επιχείρηση εκρίζωσης (κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν φυλασσόταν ) µαζί µε την Ο.Ε.Α και παρουσία δύο Αστυνοµικών ∆ιευθυντών. Κάτοικοι του χωριού όµως µε αυτοκίνητα εµπόδισαν την είσοδό τους και τραυµάτισαν δύο συναδέλφους οι οποίοι και διακοµίσθηκαν στο Νοσοκοµείο.
Κάτοικος του χωριού επίσης έφερε όπλο τύπου Καλάσνικωφ και απείλησε τις δυνάµεις,  µε αποτέλεσµα να µην προσεγγίσουν στο χώρο. Αστυνοµικοί που κινήθηκαν να συλλάβουν τον ένοπλο διατάχθηκαν να αποχωρίσουν. Μάλιστα µας καταγγέλθηκε ότι Αστυνοµικός ∆ιευθυντής προκειµένου να αποτρέψει τη σύλληψη κινήθηκε εναντίον αξιωµατικού και χειροδίκησε ........
.....(τον χαστούκισε) αφού εκείνος  επέµενε να συλληφθεί ο οπλοφόρος δράστης.
Η επιχείρηση έκλεισε µε δύο τραυµατίες αστυνοµικούς,  έναν ασύλληπτο οπλοφόρο,  έναν αξιωµατικό χτυπηµένο από χέρι όµως ∆ιευθυντή της Αστυνοµίας και µια χασισοφυτεία η οποία ποτέ δεν «έπεσε» στα χέρια της Αστυνοµίας αφού δόθηκε η άνεση όχι µόνο να εκριζωθεί από τους «καλλιεργητές της» αλλά και να καεί ακόµα ώστε να χαθούν τα ίχνη του εγκλήµατος. Πολύ περιληπτικά αναφερθήκαµε στο καταγγελλόµενο γεγονός, που όµως λεπτοµερέστατα περιγράφει και φωτογραφίζει σοβαρά ενδεχόµενα παράβασης καθήκοντος,  διαφθοράς και «κουκουλώµατος»  υποθέσεων που έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα,  την Αστυνοµία, αλλά και οικογένειες αστυνοµικών που εξ αιτίας τους ζουν τραγικά οικογενειακά δράµατα. Καλούµε την ηγεσία µε το παρών έγγραφο µας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για ακόµη µια φορά, καθαρίζοντας νωρίς τυχόν απόστηµα που έχει ή πάει να δηµιουργηθεί στην γνωστή ευαίσθητη περιοχή, κινώντας την διαδικασία έρευνας και απόδοσης πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: