Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

"Σήμερα τελείωσε οριστικά μια 18μηνη φαρσοκωμωδία με την οποία έγινε προσπάθεια μείωσης μου και που  ασφαλώς με ταλαιπώρησε σημαντικά. Τελικά μπορεί οι πρωταγωνιστές της να γελοιοποιήθηκαν, η υπόθεση όμως του σκανδάλου της SIEMENS  είναι σοβαρή και ελπίζω η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της." Χρήστος Μαρκογιαννάκης
Για την Ιστορία πλέον! 
Για τον Γιώργο Αλογοσκούφη υπέρ της πρότασης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 141, κατά της πρότασης 7, παρών» 6, «λευκό» 13, ενώ βρέθηκαν και 11 άκυρα.
Για τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη υπέρ της πρότασης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 136 βουλευτές, κατά 8, «παρών» 10, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 13 «λευκά» και 11 άκυρα.
 - Είπατε τίποτα; Όλα μέλι-γάλα...υπάρχει ένοχος; Φυσικά όχι!
Εύγε μεγάλε πρωθυπουργέ.....τα κατάφερες και καθάρισες άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο, οι Έλληνες σου είμαστε ευγνώμονες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: