Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Tέλος στα «μυστικά κονδύλια» προς τα ΜΜΕ βάζει η κυβέρνηση με την άμεση κατάργηση του Κωδικού Αριθμού Εξόδων 0896 «Απόρρητες δαπάνες» των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας – Ενημέρωσης και Μέσων Ενημέρωσης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.
«Στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για τη δραστική μείωση των λειτουργικών δαπανών σε κάθε πτυχή της δημόσιας διοίκησης, αλλά και την κατάργηση κάθε θύλακα αδιαφάνειας που αποτρέπει την αναγκαία δημοσιότητα και λογοδοσία στη διάθεση του δημόσιου χρήματος, προχωρούμε σήμερα στην άμεση κατάργηση του Κωδικού Αριθμού Εξόδων 0896 «Απόρρητες δαπάνες» των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας – Ενημέρωσης και Μέσων Ενημέρωσης, και την μεταφορά όλου του ποσού στον Κρατικό Προϋπολογισμό. Πρόκειται για κωδικό μυστικών κονδυλίων των Γενικών Γραμματειών (μέσα από ειδική πίστωση), που λειτουργούσε με βάση το Άρθρο 10 του σχετικού Νομοθετικού Διατάγματος 744/1970 (ΦΕΚ 264/Α/10.12.1970) της Δικτατορίας.
Ποιοι τα πήραν, για ποιο λόγο τα πήραν; Όσο για ποιοι τα έδωσαν είναι γνωστοί!
-Μήπως κανείς ξέρει τι θα πει "μυστικό κονδύλιο" στη δημοσιογραφία; Έ ρε πλάκα που έχουμε .... τηλεκατευθυνόμενη δημοσιογραφία !!! Αλλά σιγά που δε το ξέραμε; Το ξέραμε!!!
 Στα Χανιά έχουν έλθει μυστικά κονδύλια άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: