Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ

Στις 29 Αυγούστου θα συνεδριάσει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να επιλέξει τους δύο προέδρους εφετών, τους οκτώ εφέτες, τον ένα εισαγγελέα εφετών και τους τρεις αντιεισαγγελείς, όπως προβλέπει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Με το ίδιο Π.Δ. προβλέπεται να απασχοληθούν συνολικά 12 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό: 7 άτομα στο εφετείο και 5 στην εισαγγελεία εφετών.
 Είπατε τίποτα...απλά τα πράγματα....διεκδικούν και παίρνουν...όχι σαν και μας....που είμαστε για τις επερωτήσεις μόνο! 
Και όπως σωστά σχολιάζει κάποιος είμαστε μόνο για να διεκδικούμε αυτά που μας παίρνουν...να ιδρύσουμε κάτι νέο δεν υπάρχει καμιά περίπτωση. Φυσικά τα ίδια και χειρότερα και με την μονάδα νεογνών...παίζουν και μας εμπαίζουν!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: